fbpx
0745203530 office@nolakids.ro

Ai asteptat cu nerabdare ziua in care intri cu adevarat in rolul de parinte? Ziua cea mare a sosit, micutul tau a venit pe lume si esti foarte fericit. Dar ce zici daca pe parcursul sarcinii ti-ai facut tot felul de planuri cu privire la decorarea camerei, la hainutele pe care urmeaza sa le cumperi, dar si la caruciorul potrivit si medicul specialist iti spune ca astepti gemeni sau chiar tripleti? Nu te panica, gasesti solutii pentru toate lucrurile. In articolul de azi vorbim despre cum alegi cele mai bune carucioare pentru copii atunci cand in viata ta apar gemeni sau tripleti si grijile tale se dubleaza sau se tripleaza.

In randurile de mai jos vei vedea 3 modele de carucioare perfecte pentru copiii tai si pe care le poti achizitiona din magazinul nostru online – NolaKids, magazin specializat in carucioare pentru copii. Echipa din spatele magazinului nostru iti ofera si sesiuni de consultanta pentru ca tu sa faci cea mai buna alegere pentru copiii tai. Asadar, sa vedem care sunt cele mai indragite carucioare pentru gemeni si tripleti:

Carucior Joie Evalite Duo Gray Flannel

Joie Evalite Duo este un carucior proiectat sa poarte in deplina siguranta si confort, doi copii precum si bagajul pe care il iau parintii cand e vorba de plimbari scurte, lungi sau chiar calatorii. Este un carucior full-option, foarte usor de manevrat, astfel incat plimbarile vor fi minunate atat pentru copii, cat si pentru parinti. Caruciorul este foarte stabil si in acelasi timp foarte usor de manevrat, de ridicat si de transportat, ceea ce il face unul dintre cele mai apreciate carucioare pentru ca poate fi transportat oriunde, cu orice mijloc de transport.

Poate fi utilizat de la nastere, avand o pozitiie confortabila pentru somn. Plierea este foarte rapida si compacta, mai ales ca acest carucior sta singur in momentul cand este pliat. Un avantaj il reprezinta sezuturile care pot fi pozitionate in mai multe feluri, in functie de nevoi. Dispune de un cos de cumparaturi foarte spatios si de suspensii la toate rotile, iar in plus, exista posibilitatea de blocare a rotilor din spate.

Carucior Britax Holiday Double

Fie ca alegeti sa calatoriti cu trenul sau cu masina, BRITAX HOLIDAY DOUBLE are capacitatea de a face calatoriile cu copiii mai usoare. In acelasi timp, este perfect pentru atunci cand va deplasati in oras sau in alte zone aglomerate datorita designului sau elegant. Plierea usoara si rapida la o dimensiune compacta si centurile de transport, permit o deplasare mai usoara si mai confortabila, oriunde. Acest carucior cantareste doar 9 kg, facandu-l cel mai usor carucior dublu din gama BRITAX si unul dintre preferatele parintilor care au achizitionat din magazinul nostru online.

Indiferent unde mergeti, marimea compacta il face un partener de calatorie perfect, pentru a va deplasa cu doi copii in zone aglomerate. Acest model este solutia perfecta pentru calatoriile cu doi copii mici. Usor si compact, spatarul inclinat asigura o pozitie relaxata de dormit pentru copii in timpul plimbarilor, dar si o pozitie corecta atunci cand sunteti pe fuga. Si pentru o libertate completa, centurile care transporta bagajele va permit sa purtati bagajele fie pe umar, fie ca un rucsac, asa ca nivelul de confort este crescut.

Carucior gemeni Zoom ABC Design 2019

Proiectat si prezentat de ABC Design, Zoom este cel mai mic carucior dublu pentru gemeni de pe piata germana care poate fi achizitionat in Romania din magazinul nostru online. De asemenea, este ideal pentru fratii sau copiii cu varste apropiate, putand fi combinat si cu scaun auto de grupa 0+.

Cu ajutorul celor doua atasamente se poate schimba foarte usor directia de mers (cu fata sau cu spatele la sensul de mers). Micii pasageri pot sta fata in fata sau spate in spate, fapt ce face calatoriile si plimbarile mult mai usoare. Caruciorul este extrem de flexibil si adaptabil cu unghi de intindere optimizat pentru starea de sanatate a coloanei vertebrale.

Este foarte usor de transportat oriunde si oricand, asa ca orice calatorie la care va ganditi va fi mult mai usoara cu ajutorul acestui carucior. Este un carucior atat de usor de utilizat, incat si bunicii isi pot scoate nepotii la plimbare atunci cand parintii au nevoie de o pauza.

Daca esti in cautarea unui carucior pentru gemeni sau tripleti, alege un model din cele mai bune carucioare pentru copii pe care le gasesti in magazinul nostru online!