fbpx
0745203530 office@nolakids.ro

Cu totii stim ca un copil este mereu o bucurie, insa atunci cand in viata ta apar gemeni, cu siguranta dragostea fata de cei doi micuti este la fel de mare. Dar automat dupa aflarea vestii incepi sa te gandesti ca toate lucrurile trebuie achizitionate in cantitate dubla. Daca lista de cumparaturi pentru un singur copil este lunga, cea pentru gemeni va fi si mai lunga. Nu vrem sa te descurajam, ci vrem sa iti oferim cele mai bune solutii pentru ca viata ta sa fie cat se poate de usoara. In acest sens, am scris acest articol despre cele mai bune carucioare pentru copii pe care le poti achizitiona pentru gemenii tai. Chiar daca in viata ta apar doi copii, este nevoie sa achizitionezi doar un singur carucior. Cu doua locuri, este adevarat.

Pe piata exista o gama foarte variata de carucioare pentru gemeni, insa este important sa alegi cele mai sigure si cele mai practice modele pentru ca cei mici sa fie mereu in siguranta si tu sa poti calatorii oriunde intr-un mod simplu. Inidiferent ca mergi la o simpla plimbare, la cumparaturi sau pleci intr-o vacanta cu intreaga familie.

Top 4 cele mai bune carucioare pentru gemeni

Carucior Joie Aire Twin

Caruciorul Joie Aire Twin este perfect pentru plimbari si calatorii, fiind proiectat pentru a tine pasul cu cei doi bebelusi inca de la nastere si pana la varsta de aproximativ 3 ani. Acest aspect este foarte important, deoarece nu vei fi nevoie sa achizitionezi foarte repede un alt carucior. Sasiul ultra-usor iti permite plimbarea alaturi de cei mici oriunde si oricand! De asemenea, acest carucior ofera posibilitatea de a regla pozitia de somn individual, adica un bebelus poate sa doarma, in timp ce celalat se poate juca. Acest model de carucior nu conditioneaza activitatile copiilor.

Carucior Joie Evalite Duo Cherry

Este un carucior proiectat pentru purtarea in deplina siguranta si confort a doi bebelusi in acelasi timp, precum si bagajul aferent plimbarilor lungi. Caruciorul Joie Evalite Duo este foarte usor de manevrat, astfel incat plimbarile alaturi de cei doi bebelusi vor fi la fel de interesante, linistitoare si relaxante atat pentru cei mici, cat si pentru parinti sau bunici. Este un carucior foarte stabil si foarte usor de manevrat, de ridicat si transportat. Si acest model poate fi utilizat de la nastere, datorita pozitiei confortabile pentru somn. Dispune de copertine retractabile pentru a avea posibilitatea de a supraveghea bebelusul pozitionat pe sezutul din spate. In plus, vine cu un cos de cumparaturi foarte spatios pentru ca fiecare iesire cu cei mici sa fie o placere. Relaxarea celor mici este linistea parintilor.

Carucior gemeni Zoom ABC Design 2019

Este caruciorul care revolutioneaza aceasta industrie. Avantajul acestui model este faptul ca locurile pot fi montate cu fata sau cu spatele la directia de mers. Astfel, cei mici pot sta fata in fata sau spate in spate. Este atat de usor de utilizat, incat plimbarile si calatoriile cu cei mici vor fi relaxante (chiar daca iti vine greu sa crezi acest lucru). Acest carucior poate fi utilizat de parintii cu gemeni, dar si de parintii care au copii de varste apropiate. Fiecare zi in acest carucior, va fi o adevarata aventura pentru pitici, dar si pentru parinti.

Carucior Maxi-Cosi Dana For2

Acest carucior pentru gemeni este unic deoarece trece prin majoritatea optiunilor standard si poate fi utilizat cu usurinta in spatii inguste. Este foarte compact in momentul plierii, iar asta il face sa incapa cu usurinta in majoritatea portbagajelor, asa ca nu trebuie sa iti faci griji in privinta transportarii, nici atunci cand alegi masina si nici atunci cand alegi sa calatoresti cu avionul.

Se pot utiliza doua scoici in acelasi timp astfel incat cei mici sa doarma confortabil cand vrei sa ii muti din masina pe carucior. Dana For2 este un carucior ce ofera confort copiilor dar si posibilitatea de a ajusta pozitia de somn astfel ca se poate folosi inca de la nastere. Acest carucior dispune de atat de multe avantaje, incat viata ta de parinte se va schimba intr-o adevarata experienta linistitoare.

Daca in viata ta urmeaza sa apara gemeni sau cei mici au ajuns deja acasa, ia in considerare lista noastra cu cele mai bune carucioare pentru copii din acest articol si comanda modelul potrivit din magazinul nostru online!