fbpx
0745203530 office@nolakids.ro

Acum, ca cel mic este alaturi de voi si creste cate putin in fiecare zi, puteti sa incepeti planificarea unui mic concediul. Odata cu venirea verii si a vacantelor, ca parinti va trebui sa aveti grija ca cel mic sa dispuna de tot confortul atunci cand porniti la drum. Cu siguranta nici nu poate intra in discutie o calatorie cu masina in care cel mic sa nu stea in scaunul auto creat special pentru el. Trebuie insa sa va asigurati ca cel mic va avea parte de o calatorie confortabila si sa achizitionati din timp cele mai bune accesorii scaune auto pentru copii.

Accesoriile pe care le atasezi la scaunul auto a celui mic, sunt create special pentru a-i face calatoria mai confortabila, mai placuta si chiar mai distractiva. Sunt o multime de accesorii din care vei putea alege, insa sunt cateva esentiale. In articolul de azi, vom vorbi despre 6 dintre cele mai importante accesorii pe care trebuie sa le achizitionezi inainte de a porni intr-o calatorie cu masina.

1. Husa de vara pentru scaunul auto

Avand in vedere ca discutam despre concediile din timpul verii, husa de vara pentru scaunul auto a celui mic nu trebui sa lipseasca sub nici o forma. Husa de vara atasata scaunului auto, te ajuta sa ii asiguri celui mic confortul de care are nevoie pe timpul calatoriei. Aceasta este confectionata din bumbac, mentine o temperatura constanta si reduce transpiratia.

2. Suport pentru sticluta si gustari

Cand porniti la drum lung, dar nu numai, suportul pentru sticluta si gustari este de un real ajutor. Astfel cel mic va avea tot timpul la indemana sticluta cu apa, ceai sau lapte si gustarile preferate. Ii va fi mult mai usor sa se hidrateze atunci cand simte nevoia sau sa manance daca i se face foame. Cu siguranta acest accesoriu va contribui la o calatorie mai linistita si mai relaxanta atat pentru cel mic cat si pentru voi, ca parinti.

3. Oglinda auto

Oglinda auto este un accesoriu util atat pentru parinti, cat si pentru copii. Indicat fiind ca scaunul auto sa fie pozitionat cu spatele la sensul de mers, aceasta oglinda te va ajuta sa il supraveghezi pe cel mic mult mai usor. Atasezi oglinda pe scaunul din fata copilului si doar privind in oglinda retrovizoare vei putea vedea ce face cel mic. In acelasi timp este un accesoriu pe care si cei mici il indragesc, deoarece le place sa se uite in oglinda si isi vada propriile miscari. Aceasta activitate il poate tine ocupat o perioada destul de lunga si nu ii permite sa se plictiseasca.

4. Perna pentru un somn linistit

Perna de dormit BeSafe in forma de semiluna ajuta copii sa isi odihneasca capul pe o suprafata moale atunci cand dorm in scaunul auto. In acelasi timp se asigura si de faptul ca, capul lor ramane in tetiera scaunului. Perna pentru dormit este usor de introdus sub carcasa tetierei, si se poate regla pe inaltime pentru a se potrivi cat mai bine. Copiii pot roti perna de dormit in cea mai confortabila pozitie pentru ei sau o pot da de-o parte atunci cand nu o folosesc.

5. Parasolarul

Poate te gandesti ca fiind in masina cel mic este protejat si nu poate fi afectat de razele nocive ale soarelui. Trebuie sa stii ca nu este chiar asa. Soarele poate patrunde pe geamul masinii si ii poate crea iritatii si neplaceri celui mic. De aceea, parasolarul trebuie sa fie un accesoriu nelipsit din masina. Acesta trebuie achizitionat si pozitionat pe geam in asa fel incat razele soarelui sa nu patrunda in masina si sa nu il afecteze in nici intr-un fel pe cel mic.

6. Jucariile auto

Jucariile auto sunt printre cele mai indragite accesorii de catre cei mici. Acestea sunt absolut necesare si trebuie sa fie prezente in masina tot timpul. Ai posibilitatea sa alegi dintr-o gama variata de jucarii auto, pe care fie le prinzi pe scaunul din fata copilului, fie i le dai celui mic in mana.

In magazinul nostru gasesti o multime de astfel de jucarii. Una dintre cele mai populare jucarii este Jucaria auto „Volanul muzical” Taf Toys. Aceasta are rolul de a dezvolta simturile si functiile motorii ale copilului. Este prevazuta cu un volan muzical care imita actiunile de conducere ale masinii, avand claxon si semnalizator, precum si o oglinda. Sistemul de prindere este prevazut cu 2 inele care se agata de tetiera scaunului, existand varianta de ajustare a inaltimii in trei pozitii.

Echipeaza-te cu cele mai bune accesorii scaune auto pentru copii din magazinul nostru si asigura-i celui mic o calatorie confortabila, relaxanta si distractiva!